+31 (0)643274252 info@arcus-smarthome.nl

Over ons

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw huis ook ‘slim’ kan maken? Neem dan eens een kijkje op deze website. Wij zijn een jong bedrijf maar hebben veel ervaring met het creëren van slimme situaties in huis. We hebben ons toegelegd op automatisering in huizen en kunnen ook voor u de perfecte situatie maken die helemaal aan uw wensen voldoet.

Interesse?

U kunt altijd eerst informatie bij ons inwinnen. We helpen u met alles wat u maar wilt weten of hebben. Niet voor iedereen is het nodig om alles te automatiseren in huis. Het is maar net wat u zelf wilt. We zorgen ervoor dat uw huis veiliger en comfortabeler wordt en dat u alles eenvoudig kunt bedienen via smartphone of tablet. Het is mogelijk om alles vanuit één plek te bedienen, zowel binnenshuis als wanneer u nog niet eens thuis bent. U kunt natuurlijk zelf op onderzoek uitgaan naar de mogelijkheden en zelf uw woning automatiseren maar omdat u niet altijd precies weet wat er handig is voor u en het beste bij u past, is het verstandig om hierbij professionele hulp in te schakelen. Niet iedereen is hetzelfde en wij maken voor u een oplossing op maat. We maken een plan voor u dat we ook kunnen uitvoeren in uw woning. Dan bent u ervan verzekerd dat het u gemak en veiligheid biedt, zowel in als om het huis.

Aanleggen systeem

We leggen een systeem aan in uw huis waarmee u alles vanaf één plek kunt bedienen. Dit kan met een eenvoudig basissysteem dat bestaat uit een basisstation met randapparatuur. Feitelijk bestaat de verbinding tussen alle elektronische apparaten tussen zenders en ontvangers. Als deze aan elkaar gekoppeld zijn werkt het ook allemaal samen. Met de aanschaf van een goed basisstation kunt u ook steeds verder uitbreiden in uw eigen huis als u dat wilt. Misschien weet u in het begin nog niet zo goed welke apparaten u allemaal wilt aansluiten, maar bent u daar na een poosje wel van op de hoogte. Door dan uitbreidingssets aan te schaffen, kunt u steeds meer aansluiten zodat uw huis steeds slimmer wordt. Aansluiten door een erkend bedrijf als dat van ons is slim. U bent er dan zeker van dat het goed gebeurt, maar bij eventuele problemen kunnen we u ook altijd helpen.

Neem contact op met ons

We kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en kosten, dus wilt u meer weten? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. We kunnen u haarfijn uitleggen wat er in uw huis kan en wat het gaat kosten. De aanschaf mag dan wel groot lijken in het begin, maar dit betaalt zich op den duur wel uit. Het is niet alleen makkelijk voor u maar u bespaart ook energie en hebt een veilig huis. En daar streven wij als bedrijf uiteraard ook naar.

Wij zijn silver partner van Loxone.